יולי 27, 2015 חזור »

יוצרת חברת תרופות צומחת ייחודית ומבודלת הממוצבת היטב למובילות והצלחה בענף התרופות הגלובלי

הרכישה מחזקת את האסטרטגיה של טבע, מאיצה את יצירת המודל העסקי החדש שלה ופותחת מערך הזדמנויות חדשות לחברה בתחומי הגנריקה ותרופות המקור

הזדמנות להמשיך ולעצב את תעשיית הגנריקה העולמית באמצעות צבר מוצרים גנריים, יכולות מחקר ופיתוח, תשתית תפעולית, שרשרת אספקה ופריסה מסחרית גלובלית מן השורה הראשונה

תשתית גנריקה איתנה אשר תתמוך בהשקעות אסטרטגיות עתידיות בתחום תרופות המקור

טבע תימנה בין עשרת חברות הפארמה המובילות בעולם

פרופיל פיננסי משופר עם הכנסות חזקות ומגוונות

סינרגיות בהוצאות וחסכונות מס המוערכים בכ- 1.4 מיליארד דולר, ויותר מ- 20% עליית ערך בשנה השנייה והשלישית שלאחר סגירת העסקה

ירושלים, 27 ביולי, 2015 – טבע תעשיות פרמצבטיות בע"מ (NYSE and TASE: TEVA) הודיעה היום כי חתמה על הסכם מחייב עם אלרגן (NYSE: AGN) לרכוש את חברת הגנריקה הגלובלית של אלרגן בעסקה אשר שוויה הכולל מוערך ב- 40.5 מיליארד דולר. במעמד סגירת העסקה, תקבל אלרגן 33.75 מיליארד דולר במזומן ומניות של טבע המוערכות היום ב- 6.75 מיליארד דולר, המהווים פחות מ- 10% בעלות בטבע, כאשר מספר המניות המדויק ייקבע בהתאם למחיר הממוצע המשוקלל של מניית טבע במהלך 15 הימים שלפני ההודעה וחמשת הימים שלאחר ההודעה. טבע מאמינה כי הרכישה תביא לעליית ערך משמעותית ברווח למניה על בסיס non-GAAP, כולל עלייה דו ספרתית ברווח למניה על פי non-GAAP בשנת 2016 ועלייה של למעלה מ- 20% בשנה השנייה והשלישית שלאחר השלמת העסקה. העסקה אושרה פה אחד על ידי הדירקטוריונים של טבע ואלרגן וצפויה להיסגר ברבעון הראשון של 2016.

רכישה אסטרטגית זו מחברת בין שני עסקים מובילים בתחום הגנריקה, בעלי חוזקות, מותגים ותרבויות משלימים, מעניקה למטופלים נגישות רבה יותר לתרופות איכותיות ויוצרת יתרונות פיננסיים משמעותיים לבעלי המניות של טבע. עסקה זו תייצר חברה מובילה בתעשיית הגנריקה הבלתי ממותגת (INN) והממותגת (branded),עם פורטפוליו מוצרים מבודל וחזק המוביל את התעשייה, ואשר מציע פוטנציאל צמיחה מבטיח. טבע החדשה תמשיך לעצב את תעשיית הגנריקה הגלובלית באמצעות צבר מוצרים גנריים, יכולות מחקר ופיתוח, תשתית תפעולית, שרשרת אספקה ופריסה מסחרית גלובלית מן השורה הראשונה, על מנת להגביר את היעילות במערכת הבריאות בכללותה ולספק למטופלים ולצרכנים ברחבי העולם נגישות רבה יותר לתרופות איכותיות וברות השגה.

צבר המוצרים המוביל של חברת הגנריקה הגלובלית של אלרגן, המוביל גם בהזדמנויות First-to-File בארה"ב, בשילוב עם פורטפוליו הגנריקה החזק של טבע, יחזק את מטרתה של טבע לספק את התרופות הגנריות האיכותיות ביותר במחירים התחרותיים ביותר ויחזק את צבר הפיתוח הטוב ביותר בתעשייה. את פורטפוליו המוצרים המאוחד, המוביל מסוגו בעולם, תשלים טביעת רגל גלובלית נרחבת ויעילה ביותר, לרבות עמדת הובלה ותשתיות תפעול, מכירות ומחקר ופיתוח מחוזקות בשווקים אטרקטיביים ברחבי העולם. בנוסף, צופה טבע כי תשפר באופן משמעותי את הפרופיל הפיננסי שלה עם הכנסות ורווחיות מגוונות יותר, תיצור סינרגיות משמעותיות וברות יישום בכל הקשור לעלויות, על-ידי הסרת כפילויות וחוסר יעילות בקנה מידה גלובלי, וזאת תוך ניצול יתרון לגודל. התוצאה היא חברה חזקה ותחרותית יותר, הממוצבת היטב להתמודד בהצלחה בשוק גלובלי משתנה ולספק ערך משופר לבעלי המניות ובעלי עניין האחרים.

"עסקה זו עולה בקנה אחד עם יעדיה האסטרטגיים של טבע הן בתחום הגנרי והן בתחום תרופות המקור," אמר ארז ויגודמן, נשיא ומנכ"ל טבע. "באמצעות הרכישה של חברת הגנריקה הגלובלית של אלרגן, אנו נבנה תשתית חזקה לצמיחה ארוכת טווח ובת קיימא, המבוססת על יכולות מובילות בגנריקה ועל צבר מוצרים מהשורה הראשונה בעולם אשר יאיץ את יכולתנו לבנות פורטפוליו מוצרים ייחודי בתחום הגנרי, בתרופות המקור ובשילוב שביניהם. פורטפוליו התרופות והמוצרים הגנריים של שתי החברות משלימים זה את זה, ומספקים לטבע צמיחה איכותית ורווחיות משופרת, כמו גם את קנה המידה והמשאבים להרחבת יכולותינו בתחום תרופות המקור."

מר ויגודמן המשיך, "בהינתן הידע וההבנה המעמיקים שלנו את עסקיה של חברת הגנריקה הגלובלית של אלרגן, אשר הינם מן השורה הראשונה בעולם, אנו משוכנעים שנוכל לממש עבור בעלי המניות שלנו את הסינרגיות, ולהשיג את הצמיחה הגלומים בעסקת הרכישה וכן לבצע במהירות את האינטגרציה של חברת הגנריקה הגלובלית של אלרגן אל תוך טבע. עם הכנסות על הנייר (Pro-forma) של כ- 26 מיליארד דולר, ו- EBITDA משולב של כ- 9.5 מיליארד דולר החזוי ל- 2016, רכישה זו מחזקת את האסטרטגיה שלנו, מאיצה צמיחה, ומגדילה את הגיוון בהכנסות ממוצרים שונים ומגיאוגרפיות שונות, וזאת באופן התומך במודל העסקי החדש שלנו. אני סמוך ובטוח כי כתוצאה מהפרופיל הפיננסי המשופר בעקבות עסקה זו נהיה ממוצבים טוב עוד יותר לממש את פירות המחקר האינטגרטיבי והחדשני של טבע בתרופות המקור והגנריקה, באופן התומך בצמיחה בהכנסות והמרחיב את פורטפוליו החברה כולה."

ויגודמן סיכם ואמר, "רכישה זו מגיעה בעיתוי בו טבע חזקה מאי פעם, הן בגנריקה והן בתחום תרופות המקור. מאז תחילת שנת 2014, חיזקנו באופן משמעותי את יסודות החברה, שיפרנו את רווחיות הגנריקה, ביססנו את הזיכיונות המרכזיים שלנו והצבנו מנועים חזקים לצמיחה אורגנית, תוך שאנו מבססים את היסודות לרכישות טרנספורמטיביות כמו רכישה זו. רכישה זו היא צעד נוסף קדימה במפת הדרכים שלנו לחיזוק עמדת המובילות שלנו. טבע וחברת הגנריקה הגלובלית של אלרגן חולקים מחויבות לחדשנות, לאיכות ולשיפור בריאותם של אנשים ברחבי העולם. יחד, עובדי טבע וחברת הגנריקה הגלובלית של אלרגן ישחקו תפקיד קריטי בהבטחת מיצוי מלוא הפוטנציאל ליצירת הערך הנובע מעסקה זו. אנו מצפים לממש את היתרונות הגלומים בעסקה זו עבור בעלי מניותינו ולהעניק שירות טוב יותר למטופלים, לקוחות ומערכות בריאות ברחבי העולם."

פרופ' יצחק פטרבורג, יו"ר דירקטוריון טבע, אמר, "רכישה זו תביא ליצירת ערך משמעותי ובר קיימא עבור בעלי מניותינו, תחזק את האסטרטגיה, תאיץ את הגשמת המודל העסקי החדש, תתמוך בצמיחה בהכנסות, ותפתח מגוון אפשרויות חדשות עבור טבע. יחד עם חברת הגנריקה הגלובלית של אלרגן, לטבע תהיה פלטפורמה יעילה וחזקה בהרבה להשגת יעדינו – הן מבחינה פיננסית והן מבחינה אסטרטגית – עם התשתית הנכונה לצמיחה אורגנית ובלתי אורגנית עתידית."

יתרונות פיננסיים משמעותיים

עסקה זו צפויה להעניק לטבע יתרונות פיננסיים משמעותיים, ובכללם גיוון רב בהכנסות וברווחיות, חסכונות מס רבים וסינרגיות משמעותיות בהוצאות. טבע חוזה כי חברת הגנריקה הגלובלית של אלרגן תתרום כ- 2.7 מיליארד דולר ב- EBITDA ב- 2016, לא כולל סינרגיות. עם השלמת העסקה, טבע צופה הכנסות על הנייר (Pro-forma) של כ- 26 מיליארד דולר ו- EBITDA של כ- 9.5 מיליארד דולר בשנת 2016, כולל צפי למכירות בהיקף של 11 מיליארד דולר מחוץ לארה"ב. כמו כן, טבע מאמינה כי הרכישה תביא לעליה משמעותית ברווח למניה על בסיס non-GAAP, לרבות צפי לעלייה דו ספרתית ברווח למניה על פי non-GAAP בשנת 2016 ועלייה של למעלה מ- 20% בשנה השנייה והשלישית שלאחר השלמת העסקה.

טבע צופה להשיג סינרגיות בהוצאות וחסכונות מס של כ- 1.4 מיליארד דולר בשנה, הניתנים להשגה עד השנה השלישית ממועד השלמת העסקה. טבע צופה כי החסכונות יושגו מהתייעלות ברמה התפעולית, בהוצאות הנהלה וכלליות, בייצור, בשיווק ובמכירות.

טבע צופה כי הרכישה תייצר תזרים מזומנים חופשי חזק של כ- 6.5 מיליארד דולר ב- 2016 וכי תגדיל את תזרים המזומנים החופשי בשנים שלאחר מכן. תזרים המזומנים החופשי של טבע יאפשר הפחתת מינוף מהירה, כמו גם את היכולת להמשיך לקדם רכישות עתידיות שירחיבו את הפורטפוליו של החברה, הן בתחום תרופות המקור והן בתחום הגנריקה, וזאת באופן העולה בקנה אחד עם האסטרטגיה המוצהרת של טבע לצמוח באמצעות רכישות מייצרות ערך ורכישות משלימות. טבע תמשיך לבחון הזדמנויות להשיא תשואה אטרקטיבית לבעלי מניותיה על בסיס מתמשך.

מחזקת את המודל העסקי האינטגרטיבי של טבע באמצעות יכולות מחקר ופיתוח וטכנולוגיה ללא תחרות

לטבע יהיו יכולות המחקר ופיתוח המתקדמות ביותר בתעשיית הגנריקה, המוכוונות לעידוד חדשנות, עם כ- 320 בקשות מקוצרות לאישור תרופה (ANDA) תלויות ועומדות בארה"ב, כולל כ- 110 בקשות בלעדיות כתוצאה מ-
first-to-file.

טבע ממוצבת היטב לממש הזדמנויות בלתי מנוצלות ליצירת אינטגרציה וחדשנות טובים יותר בין נכסים גנריים ותרופות מקור, עם היצע יחיד, חזק ומבודל. לטבע יהיו היכולות והטכנולוגיות להתמקד בגנריקה מורכבת, תרופות ביוסימילר ותרופות מקור בתחומי הליבה הטיפוליים שלנו, באופן המעניק ערך ונגישות גבוהים יותר, תוך שיפור ההיענות בשימוש והציות להוראות הצריכה. מנוע המחקר והפיתוח הממוקד של חברת הגנריקה הגלובלית של אלרגן מבוסס על תרכובות חדישות בשווקים של רפואה כללית ורפואת מומחים בהם יש צורך רפואי משמעותי נטול מענה. באמצעות האינטגרציה הקיימת בחברה בין גנריקה ותרופות מקור, תוכל טבע לבנות צבר מוצרים חזק של תרופות בעלות ערך רב, עם דגש על גנריקה מורכבת וממותגת, הממוקדת בצרכי המטופלים והמטפלים.

המחקר והפיתוח הגנרי של טבע משולב באופן הדוק עם המומחיות הקלינית המקיפה הקיימת בחברה בפיתוח תרופות מקור. עסקה זו תאפשר לטבע מהירות וגמישות נטולות תחרות, תיצור חברה הממוצבת היטב לעצב את תעשיית הגנריקה הגלובלית בשווקים ברחבי העולם, תספק ערך רב יותר למטופלים, לבעלי מניות ולמערכות בריאות ברחבי העולם, ותשפר היענות ותוצאות בריאותיות באופן כללי. כתוצאה מעסקה זו תבטיח החברה פעילויות פיתוח התומכות בצמיחה אורגנית בת קיימא לטווח ארוך.

מחזקת את צבר מוצרי המקור המבטיח של החברה

לטבע מגוון תרופות מקור בשלבים שונים של פיתוח, הצפויות להניע צמיחה בת קיימא. טבע מחויבת לבניית מובילות גלובלית בעיקר בתחומי הליבה הטיפוליים שלה הכוללים את מערכת העצבים המרכזית, כאב ומיגרנה ומערכת הנשימה. השיפורים ביכולות ובקנה מידה אשר יגיעו בעקבות רכישת חברת הגנריקה הגלובלית של אלרגן יספקו את המשאבים להשקעה נוספת בתחומים אלו. תוך שהיא בונה על פורטפוליו המוצרים והטכנולוגיות הגדול בתעשייה הגנרית, ועל מובילותה בתחום תרופות המקור, תמשיך טבע לחזק את צבר המוצרים שלה על ידי פיתוח מוצרים חדישים, המבוססים על מולקולות מוכרות, אשר יביאו ערך ייחודי למטופלים.

מגדילה את הפריסה המסחרית הגלובלית

רכישת חברת הגנריקה הגלובלית של אלרגן תשפר את ההזדמנויות המסחריות של טבע ברחבי העולם על-ידי חיזוק משמעותי של היקפי תשתיות המכירות והמחקר והפיתוח הגלובליים שלה. יחד, לטבע ולחברת הגנריקה הגלובלית של אלרגן תהיה נוכחות מסחרית ב- 100 שווקים, כולל מעל 40 שווקים בהם החברה המאוחדת תימנה על אחת משלוש המובילות.

הרכישה תסייע לבטל חוסר יעילות וכפילויות בתעשיית הגנריקה הגלובלית ותאפשר לטבע למקד את משאביה ומאמציה בגנריקה מורכבת, תרופות ביוסימילר ומוצרי מקור בתחומי מפתח טיפוליים. קנה המידה והמרחב התפעולי יספקו לטבע תשתית גלובלית יעילה, גמישה ותחרותית אף יותר, עם היכולת המובילה בתעשייה בחדירה לשווקים.

מחויבות משותפת לבטיחות ולאיכות

טבע וחברת הגנריקה הגלובלית של אלרגן חולקות מחויבות לבטיחות המטופלים ולאיכות. רכישה זו מקדמת את העתיד המבטיח של טבע בגנריקה, תוך התמקדות בצרכי מטופלים, ובשיפור הציות בשימוש, הנוחות, היעילות והבטיחות, ואספקת מוצרים גנריים ברי השגה למטופלים ולחברה הגלובלית בכללותה. על ידי הטמעת סטנדרטים של איכות ברמה הגבוהה ביותר לאורכה ולרוחבה של תשתית ייצור אופטימלית, תהיה טבע שותפה איתנה אף יותר ללקוחותיה, באופן אשר יסייע להם להבטיח לצרכני הקצה אספקה של מוצרים בטוחים ויעילים במהירות ובאמינות. כתוצאה מכך, טבע תהיה תחרותית יותר בשווקי מפתח קיימים ובשווקים מתפתחים אטרקטיביים.

טבע וחברת הגנריקה הגלובלית של אלרגן מחויבות לעמוד בכל הדרישות הרגולטוריות ומציגות את הסטנדרטים הגבוהים ביותר בתעשייה, וזאת תוך מחויבות להגדרת מדיניות ויישום מערכות בטיחות מטופלים והבטחת ציות לכל רגולציה רלוונטית מקומית וגלובלית. חשוב לציין כי רכישה זו תשפר את סטנדרט האיכות עבור העובדים, לקוחות שתי החברות, והקהילות אשר בהן טבע וחברת הגנריקה הגלובלית של אלרגן פועלות.

עובדים ייהנו מהזדמנויות משמעותיות יותר בטווח הארוך

חברת הגנריקה הגלובלית של אלרגן הינה בעלת התאמה טבעית לטבע, והעובדים ייהנו מהזדמנויות משמעותיות לצמיחה והתפתחות כחלק מחברה חזקה יותר אשר תוביל את התעשייה. שתי החברות חולקות התאמה תרבותית ואסטרטגית, וטבע ממוקדת במינוף היכולות והכישורים הקיימים בשתי החברות.

מימון ואישורים

טבע רוכשת את החטיבה הגנרית של אלרגן על בסיס נטול חוב ומזומן. התמורה בעסקה בסך כולל של 40.5 מיליארד דולר מורכבת משילוב של מזומן ומניות. טבע תשלם לאלרגן 33.75 מיליארד דולר במזומן, אשר ימומנו בשילוב של מזומן זמין בקופת החברה וכן הנפקת חוב והון מניות. טבע צופה כי המבנה ההוני הקיים יישמר, כמו גם המאזן ומדיניות המימון בהתאם למדדי דירוג האשראי.

עם סגירת העסקה, אלרגן תקבל מניות טבע המוערכות כיום ב- 6.75 מיליארד דולר, המהווים פחות מ- 10% בעלות בטבע, כאשר מספרן המדויק של המניות ייקבע בהתאם למחיר הממוצע המשוקלל של מניית טבע במהלך 15 הימים שלפני ההודעה וחמשת הימים שלאחר ההודעה. אלרגן הסכימה לקבל על עצמה מספר מגבלות בכל הקשור לבעלותה במניות טבע, לרבות הסכמה שלא להעביר מניות של טבע לתקופה של 12 חודשים לאחר השלמת העסקה, וכןמגבלות אי תחרות (standstill) מקובלות.

עסקה זו כפופה לתפוגת או ביטול תקופות ההמתנה הרלוונטיות על פי חוק הארט-סקוט-רודינו להגבלים משנת 1976, כפי שתוקן, וכן לתנאי סגירה מקובלים אחרים. אישור העסקה אינו מצריך את אישור בעלי מניותיה של טבע או של אלרגן. טבע צופה להשיג בהקדם את התחייבויות המימון הנדרשות, אשר היא סמוכה ובטוחה כי תצליח לארגן בתנאים אטרקטיביים. אלרגן תהיה רשאית לבטל את העסקה אם טבע לא תשיג התחייבויות מימון אלה.

יועצים

Barclays and Greenhill & Co משמשים כיועצים פיננסיים לטבע.
Sullivan & Cromwell LLP, וטולצ'ינסקי, שטרן, מרציאנו, כהן, לויצקי ושות' משמשים כיועצים המשפטיים לטבע.

פרטי שיחת הועידה והשידור המקוון

טבע תקיים שיחת ועידה מקוונת ביום 27 ביולי, 2015 בשעה 8:00 שעון מזרח ארה"ב (15:00 שעון ישראל) על מנת לדון בהודעה שפורסמה היום.

בכדי להשתתף בשיחה נא חייגו את המספרים הבאים (לפחות 10 דקות לפני זמן הפתיחה): בארה"ב 1-866-966-9439, בקנדה 1-866-966-0399; בשאר העולם +44(0) 1452 555566; קוד גישה 96422100. רשימה של מספרי חינם בינלאומיים נוספים ניתן למצוא כאן.

שידור מקוון ישיר ילווה את השיחה וניתן לגישה באתר החברה: www.tevapharm.com. נא התחברו לאתר לפחות 10 דקות לפני תחילת השיחה בכדי לאפשר זמן להורדת התוכנה המתאימה.

הקלטה של השיחה תמצא באתר החברה בתוך 24 שעות מסיומה. ניתן להאזין להקלטת השיחה גם בטלפון עד ה- 30 באוגוסט, 2015 על ידי חיוג: 1-866-247-4222 בארה"ב, 1-866-878-9237 בקנדה, או +44(0) 1452 550000 לשאר העולם. קוד 96422100.

טבע תעשיות פרמצבטיות בע"מ (NYSE and TASE: TEVA) היא חברת תרופות גלובלית המספקת פתרונות בריאות ממוקדי-מטופל באיכות גבוהה למיליוני מטופלים מדי יום. טבע, שבסיסה בישראל, היא יצרנית התרופות הגנריות הגדולה בעולם, הממנפת את צבר מוצריה הכולל יותר מ-1,000 מולקולות לייצר מגוון רחב של מוצרים גנריים בכמעט כל התחומים הטיפוליים. בתחום תרופות מקור, טבע הינה חברה מובילה בטיפולים חדשניים למחלות מערכת העצבים המרכזית, כולל כאב, ומחזיקה גם בצבר מוצרים חזק בתחום מחלות הנשימה. טבע משלבת את כישוריה בתחום התרופות הגנריות ובתחום תרופות המקור בחטיבת המחקר והפיתוח הגלובלית שלה, במטרה ליצור דרכים חדשות לענות על צרכי המטופלים וזאת על ידי שילוב יכולות בתחום פיתוח תרופות יחד עם פיתוח תכשירים, שירותים וטכנולוגיות. הכנסות טבע בשנת 2014 הסתכמו ב-20.3 מיליארד דולר. למידע נוסף על החברה, בקרו באתר www.tevapharm.com.

Safe Harbor Statement

This press release contains forward-looking statements within the meaning of the Private Securities Litigation Reform Act of 1995, which are based on Teva’s current beliefs and expectations and involve a number of assumptions, known and unknown risks and uncertainties that change over time and could cause future results, performance or achievements to differ materially from the results, performance or achievements expressed or implied by such forward-looking statements. These assumptions, known and unknown risks and uncertainties include, but are not limited to, those discussed in our Annual Report on Form 20-F for the year ended December 31, 2014 and in our other filings with the U.S. Securities and Exchange Commission (the “SEC”), which factors are incorporated herein by reference. Forward-looking statements are generally identified by the words “expects,” “anticipates,” “believes,” “intends,” “estimates,” “will,” “would,” “could,” “should,” “may,” “plans” and similar expressions. All statements, other than statements of historical fact, are statements that could be deemed to be forward-looking statements, including, but not limited to, statements about the proposed acquisition of the generics and over-the-counter businesses of Allergan plc (“Allergan” and the businesses, the “Allergan Generics and OTC Businesses”), the financing of the proposed transaction, the expected future performance (including expected results of operations and financial guidance), and Teva’s and the Allergan Generics and OTC Businesses’ future financial condition, operating results, strategy and plans. Important factors that could cause actual results, performance or achievements to differ materially from the forward-looking statements we make in this communication include, but are not limited to: the possibility that the acquisition of the Allergan Generics and OTC Business will not close; the effects of the acquisition, including Teva and the Allergan Generics and OTC Businesses’ future financial condition, operating results, strategy and plans; uncertainties as to the timing of the transaction; the failure to procure financing in a timely manner; the possibility that the expected benefits of the transaction and the integration of our operations with the Allergan Generics and OTC Businesses’ operations (including any expected synergies) will not be fully realized by us or may take longer to realize than expected; the ability to obtain regulatory approvals and satisfy other conditions to the acquisition on a timely basis and the effect of any conditions on such regulatory approvals; our ability to comply with all covenants in our current or future indentures and credit facilities, any violation of which, if not cured in a timely manner, could trigger a default of other obligations under cross default provisions; our and the Allergan Generics and OTC Businesses’ exposure to currency fluctuations and restrictions as well as credit risks; future results of on-going or later clinical trials for the Allergan Generics and OTC Businesses’ product candidates; our ability to obtain regulatory approvals and commercialize the Allergan Generics and OTC Businesses’ product candidates following the closing and market acceptance of such products; the effects of reforms in healthcare regulation and pharmaceutical pricing and reimbursement; the costs and expenses associated with Teva’s rescinded offer to acquire Mylan N.V., uncertainties surrounding the legislative and regulatory pathways for the registration and approval of biotechnology-based medicines; the impact of competition from other market participants; adverse effects of political or economic instability, corruption, major hostilities or acts of terrorism on our or the Allergan Generics and OTC Businesses’ significant worldwide operations; the impact on our earnings per share resulting from the planned issuance of equity for cash to partially finance the acquisition; and other risks, uncertainties and other factors detailed in our Annual Report on Form 20-F for the year ended December 31, 2014 and in our other filings with the SEC. All forward-looking statements attributable to us or any person acting on our behalf are expressly qualified in their entirety by this cautionary statement. Readers are cautioned not to place undue reliance on any of these forward-looking statements. Forward-looking statements speak only as of the date on which they are made and we assume no obligation to update or revise any forward-looking statement, whether as a result of new information, future events or otherwise.

This document may contain certain non-GAAP financial measures. Reconciliations between the non-GAAP financial measures and the GAAP financial measures are available on the company’s website at http://ir.tevapharm.com.