אוקטובר 01, 2013 חזור »

טבע בפוקוס

סדרת סמינרים מקוונים חדשה לקהילת המשקיעים תתמקד בפעילות המו"פ של טבע

הסמינר המקוון הקרוב: 8 באוקטובר בשעה 8:00 שעון ארה"ב, 15:00 שעון ישראל

ירושלים, 30 בספטמבר, 2013 – במטרה לשמור את בעלי המניות והאנליסטים מעודכנים ככל האפשר בהתקדמות תכניות המחקר והפיתוח המבטיחות ביותר שלנו, טבע משיקה את טבע בפוקוס.

סדרת סמינרים מקוונים חדשה זו תספק מבט מעמיק לאסטרטגיית המו"פ של טבע ולהתקדמות בתחומים הרפואיים המרכזיים שלה, וזאת, בפורמט ממוקד, פרטני ונגיש.

טבע בפוקוס תפתח ביום שלישי, 8 באוקטובר, בשעה 8:00 בבוקר שעון ארה"ב, 15:00 שעון ישראל. הסמינר המקוון הראשון יתמקד בתחום מוצרי הנשימה, ויספק מידע על פעילויות המו"פ והפעילויות העסקיות של טבע בתחום, וכן על האסטרטגיה של החברה ליצירת עמדת הובלה בו.

ד"ר מייקל היידן, נשיא המו"פ והמדען הראשי של טבע יוביל את הסמינר המקוון, ויקיים אותו בצוותא עם הנהלת תחום מוצרי הנשימה בטבע, ובכללם הנס לוינדייק, ראש מחלקת שיווק גלובלי של מוצרי הנשימה בחטיבת תרופות המקור הגלובלית, וד"ר טושר שה, ממחלקת המו"פ של מוצרי הנשימה בחטיבת המו"פ הגלובלית.

לאחר סיום המצגות, יוקדש זמן לשאלות ותשובות.

Webinar access details:
Meeting Title: Teva Respiratory Webinar
Meeting Date: October 08, 2013
Meeting Time: 08:00 AM [Eastern Time]
Duration: 1 Hour 30 Minutes
Webcast Link: http://www.media-server.com/m/p/uirw5j42
Dial-in details:
1 (800) 303-0442 US Toll Free
1 (847) 413-3733 International
Confirmation Number: 35785039

טבע תעשיות פרמצבטיות בע"מ (NYSE: TEVA) היא חברת תרופות גלובלית המחויבת לפיתוח ולשיווק תרופות באיכות גבוהה בהישג יד בכל מקום בעולם. החברה, שבסיסה בישראל, עוסקת ביצור תרופות גנריות, תרופות ייחודיות וממותגות ובייצור חומרי גלם פעילים לתעשייה הפרמצבטית. טבע מובילה את שוק התרופות הגנריות העולמי, עם נוכחות ביותר מ-60 מדינות ועם סל תרופות של למעלה מ- 1,000 מולקולות הנמכר ביותר מ-120 שווקים. התרופות הייחודיות והממותגות של החברה מתמקדות בתחומי מערכת העצבים המרכזית, האונקולוגיה, הכאב, הנשימה ובריאות האישה, כמו גם בתחום התרופות הביולוגיות. טבע מעסיקה כיום כ- 46,000 איש. מכירות החברה הסתכמו בשנת 2012 ב- 20.3 מיליארד דולר

This release contains forward-looking statements, which express the current beliefs and expectations of management. Such statements are based on management’s current beliefs and expectations and involve a number of known and unknown risks and uncertainties that could cause our future results, performance or achievements to differ significantly from the results, performance or achievements expressed or implied by such forward-looking statements. Important factors that could cause or contribute to such differences include risks relating to: our ability to develop and commercialize additional pharmaceutical products, including our ability to develop, manufacture, market and sell biopharmaceutical products, competition for our innovative products, especially COPAXONE® (including competition from innovative orally-administered alternatives, as well as from potential purported generic equivalents), competition for our generic products (including from other pharmaceutical companies and as a result of increased governmental pricing pressures), competition for our specialty pharmaceutical businesses, our ability to achieve expected results through our specialty, including innovative, R&D efforts, the effectiveness of our patents and other protections for innovative products, decreasing opportunities to obtain U.S. market exclusivity for significant new generic products, our ability to identify, consummate and successfully integrate acquisitions, the effects of increased leverage as a result of recent acquisitions, the extent to which any manufacturing or quality control problems damage our reputation for high quality production and require costly remediation, our potential exposure to product liability claims to the extent not covered by insurance, increased government scrutiny in both the U.S. and Europe of our agreements with brand companies, potential liability for sales of generic products prior to a final resolution of outstanding patent litigation, our exposure to currency fluctuations and restrictions as well as credit risks, the effects of reforms in healthcare regulation and pharmaceutical pricing and reimbursement, any failures to comply with complex Medicare and Medicaid reporting and payment obligations, governmental investigations into sales and marketing practices (particularly for our specialty pharmaceutical products), uncertainties surrounding the legislative and regulatory pathways for the registration and approval of biotechnology based products, adverse effects of political or economical instability, corruption, major hostilities or acts of terrorism on our significant worldwide operations, interruptions in our supply chain or problems with our information technology systems that adversely affect our complex manufacturing processes, any failure to retain key personnel or to attract additional executive and managerial talent, the impact of continuing consolidation of our distributors and customers, variations in patent laws that may adversely affect our ability to manufacture our products in the most efficient manner, potentially significant impairments of intangible assets and goodwill, potential increases in tax liabilities, the termination or expiration of governmental programs or tax benefits, environmental risks and other factors that are discussed in our Annual Report on Form 20-F for the year ended December 31, 2012 and in our other filings with the U.S. Securities and Exchange Commission. Forward-looking statements speak only as of the date on which they are made and the Company undertakes no obligation to update or revise any forward looking statement, whether as a result of new information, future events or otherwise.