יולי 21, 2015 חזור »

טבע תדווח על תוצאות הרבעון השני של 2015 ב- 30 ביולי, 2015

ירושלים, 21 ביולי, 2015 – טבע תעשיות פרמצבטיות בע"מ (NYSE: TEVA) הודיעה היום כי היא תדווח על תוצאותיה הכספיות לרבעון השני של 2015 ביום חמישי, 30 ביולי, 2015, בשעה 7:00 בבוקר שעון מזרח ארה"ב, או 14:00 שעון ישראל.

טבע תקיים שיחת ועידה ושידור מקוון ישיר באותו היום בשעה 8:00 בבוקר שעון ארה"ב, 15:00 שעון ישראל. כדי לדון בתוצאות הרבעון הראשון 2015 והסביבה העסקית בכללותה. פרק שאלות ותשובות יערך לאחר מכן.

בכדי להשתתף בשיחה נא חייגו את המספרים הבאים (לפחות 10 דקות לפני זמן הפתיחה): בארה"ב 1-866-966-9439, בקנדה 1-866-966-0399; בשאר העולם +44(0) 1452 555566; קוד גישה 76780072. רשימה של מספרי חינם בינלאומיים נוספים ניתן למצוא כאן.

שידור מקוון ישיר ילווה את השיחה וניתן לגישה באתר החברה: www.tevapharm.com. נא התחברו לאתר לפחות 10 דקות לפני תחילת השיחה בכדי לאפשר זמן להורדת התוכנה המתאימה.

הקלטה של השיחה תמצא באתר החברה בתוך 24 שעות מסיומה. ניתן להאזין להקלטת השיחה גם בטלפון עד ה- 30 באוגוסט, 2015 על ידי חיוג: 1-866-247-4222 בארה"ב, 1-866-878-9237 בקנדה, או +44(0) 1452 555566 לשאר העולם. קוד 76780072.

טבע תעשיות פרמצבטיות בע"מ (NYSE & TASE: TEVA) היא חברת תרופות גלובלית המספקת פתרונות בריאות ממוקדי-מטופל באיכות גבוהה למיליוני מטופלים מדי יום. טבע, שבסיסה בישראל, היא יצרנית התרופות הגנריות הגדולה בעולם, הממנפת את צבר מוצריה הכולל יותר מ-1000 מולקולות לייצר מגוון רחב של מוצרים גנריים בכמעט כל התחומים הטיפוליים. בתחום התרופות הייחודיות, טבע הינה חברה מובילה בטיפולים חדשניים למחלות מערכת העצבים המרכזית, כולל כאב, ומחזיקה גם בצבר מוצרים חזק בתחום מחלות הנשימה. טבע משלבת את כישוריה בתחום התרופות הגנריות ובתחום התרופות הייחודיות בחטיבת המחקר והפיתוח הגלובלית שלה, במטרה ליצור דרכים חדשות לענות על צרכי המטופלים וזאת על ידי שילוב יכולות בתחום פיתוח תרופות יחד עם פיתוח תכשירים, שירותים וטכנולוגיות. הכנסות טבע בשנת 2014 הסתכמו ב-20.3$ מיליארד. למידע נוסף על החברה, בקרו באתר www.tevapharm.com