יוני 09, 2015 חזור »

טבע תציג במסגרת כנס הבריאות הגלובלי השנתי של ה-36 של גולדמן סאקס

ירושלים, 9 ביוני, 2015 – טבע תעשיות פרמצבטיות בע"מ (NYSE: TEVA) תארח שידור אודיו מקוון במסגרת כנס הבריאות הגלובלי השנתי של גולדמן סאקס. ארז ויגודמן, נשיא ומנכ"ל, וסיגי אולפסון, נשיא ומנכ"ל, קבוצת הגנריקה הגלובלית, יציגו ביום רביעי, 10 ביוני, בשעה 08:00 בבוקר, שעון מערב ארה"ב, 18:00 שעון ישראל.

ניתן יהיה להאזין לשידור באתר: http://ir.tevapharm.com

יש להירשם כ-10 דקות לפני תחילת האירוע. הקלטת השידור תועלה לאתר.

טבע תעשיות פרמצבטיות בע"מ (NYSE & TASE: TEVA) היא חברת תרופות גלובלית המספקת פתרונות בריאות ממוקדי-מטופל באיכות גבוהה למיליוני מטופלים מדי יום. טבע, שבסיסה בישראל, היא יצרנית התרופות הגנריות הגדולה בעולם, הממנפת את צבר מוצריה הכולל יותר מ-1000 מולקולות לייצר מגוון רחב של מוצרים גנריים בכמעט כל התחומים הטיפוליים. בתחום התרופות הייחודיות, טבע הינה חברה מובילה בטיפולים חדשניים למחלות מערכת העצבים המרכזית, כולל כאב, ומחזיקה גם בצבר מוצרים חזק בתחום מחלות הנשימה. טבע משלבת את כישוריה בתחום התרופות הגנריות ובתחום התרופות הייחודיות בחטיבת המחקר והפיתוח הגלובלית שלה, במטרה ליצור דרכים חדשות לענות על צרכי המטופלים וזאת על ידי שילוב יכולות בתחום פיתוח תרופות יחד עם פיתוח תכשירים, שירותים וטכנולוגיות. הכנסות טבע בשנת 2014 הסתכמו ב-20.3$ מיליארד. למידע נוסף על החברה, בקרו באתר www.tevapharm.com.