ספטמבר 06, 2016 חזור »

טבע תציג במסגרת ועידת הבריאות של וולס פארגו

ירושלים, 6 בספטמבר, 2016 – טבע תעשיות פרמצבטיות בע"מ (NYSE & TASE: TEVA) תארח שידור אודיו מקוון במסגרת ועידת הבריאות של וולס פארגו. איל דשא, סמנכ"ל קבוצה ומנהל הכספים של טבע, יציג ביום רביעי, 7 בספטמבר, 2016, בשעה 13:10 שעון מזרח ארה"ב, 20:10 שעון ישראל.

ניתן יהיה להאזין לשידור באתר: http://ir.tevapharm.com

טבע תעשיות פרמצבטיות בע"מ (NYSE & TASE: TEVA) היא חברת תרופות גלובלית המספקת פתרונות בריאות ממוקדי-מטופל באיכות גבוהה המשמשים מיליוני מטופלים מדי יום. טבע, שבסיסה בישראל, היא יצרנית התרופות הגנריות הגדולה בעולם, הממנפת את צבר מוצריה הכולל יותר מ-1,800 מולקולות לייצר מגוון רחב של מוצרים גנריים ברוב התחומים הטיפוליים. בתחום התרופות הייחודיות, טבע הינה חברה מובילה בטיפולים חדשניים למחלות מערכת העצבים המרכזית, כולל כאב, והיא מחזיקה גם צבר מוצרים חזק בתחום מחלות הנשימה. טבע משלבת את כישוריה בתחום התרופות הגנריות ובתחום התרופות הייחודיות בחטיבת המחקר והפיתוח הגלובלית שלה, במטרה ליצור דרכים חדשות לענות על צרכי המטופלים וזאת על ידי שילוב יכולות בתחום פיתוח תרופות יחד עם פיתוח תכשירים, שירותים וטכנולוגיות. הכנסות טבע בשנת 2015 הסתכמו ב-19.7$ מיליארד. למידע נוסף על החברה, בקרו באתר www.tevapharm.com.