פברואר 26, 2015 חזור »

טבע תציג במסגרת ועידת הבריאות השנתית ה 35 של - Cowen & Company

ירושלים, 26 בפברואר, 2015 - טבע תעשיות פרמצבטיות (NYSE: TEVA) תארח שידור אודיו מקוון במסגרת ועידת הבריאות השנתית ה-35 של Cowen & Company שתתקיים בבוסטון.

סיגי אולפסון, נשיא ומנכ"ל, קבוצת הגנריקה הגלובלית, יציג ביום שלישי, 3 במרץ, 2015, בשעה 8:40 שעון ניו יורק, 15:40 שעון ישראל.

ניתן יהיה להאזין לשידור באתר: http://wsw.com/webcast/cowen22/teva

יש להירשם כ-10 דקות לפני תחילת הארוע. הקלטת השידור תמצא באתר טבע http://ir.tevapharm.com.

טבע תעשיות פרמצבטיות בע"מ (NYSE & TASE: TEVA) היא חברת תרופות גלובלית המספקת פתרונות בריאות ממוקדי-מטופל באיכות גבוהה למיליוני מטופלים מדי יום. טבע, שבסיסה בישראל, היא יצרנית התרופות הגנריות הגדולה בעולם, הממנפת את צבר מוצריה הכולל יותר מ-1000 מולקולות לייצר מגוון רחב של מוצרים גנריים בכמעט כל התחומים הטיפוליים. בתחום התרופות הייחודיות, טבע הינה חברה מובילה בטיפולים חדשניים למחלות מערכת העצבים המרכזית, כולל כאב, ומחזיקה גם בצבר מוצרים חזק בתחום מחלות הנשימה. טבע משלבת את כישוריה בתחום התרופות הגנריות ובתחום התרופות הייחודיות בחטיבת המחקר והפיתוח הגלובלית שלה, במטרה ליצור דרכים חדשות לענות על צרכי המטופלים וזאת על ידי שילוב יכולות בתחום פיתוח תרופות יחד עם פיתוח תכשירים, שירותים וטכנולוגיות. הכנסות טבע בשנת 2014 הסתכמו ב-20.3$ מיליארד. למידע נוסף על החברה, בקרו באתר www.tevapharm.com