פברואר 25, 2014 חזור »

טבע תציג במסגרת ועידת הבריאות העולמית לשנת 2014 של סיטי

ירושלים, 24 בפברואר, 2014 – טבע תעשיות פרמצבטיות בע"מ (NYSE: TEVA) תארח שידור אודיו מקוון במסגרת ועידת הבריאות העולמית לשנת 2014 של סיטי בניו יורק.

ד"ר מייקל היידן, נשיא מחקר ופיתוח והמדען הראשי של טבע יציג ביום רביעי, 26 בפברואר, 2014, בשעה 13:50 שעון ניו יורק, 20:50 שעון ישראל.

מה: מצגת של טבע במסגרת ועידת הבריאות העולמית לשנת 2014 של סיטי.

מי: ד"ר מייקל היידן, נשיא מחקר ופיתוח והמדען הראשי של טבע.

מתי: ביום רביעי, 26 בפברואר, 2014 בשעה 20:50 שעון ישראל.

איפה: http://www.veracast.com/webcasts/citigroup/healthcare2014/03307214849.cfm

איך: שידור ישיר באינטרנט – כנסו לאתר הנ"ל והרשמו לארוע (כ-10 דקות לפני תחילתו). הקלטה של השידור המקוון תמצא באתר טבע.

טבע תעשיות פרמצבטיות בע"מ (NYSE: TEVA) היא חברת תרופות גלובלית המחויבת לפיתוח ולשיווק תרופות באיכות גבוהה בהישג יד בכל מקום בעולם. החברה, שבסיסה בישראל, עוסקת ביצור תרופות גנריות, תרופות ייחודיות וממותגות ובייצור חומרי גלם פעילים לתעשייה הפרמצבטית.

טבע מובילה את שוק התרופות הגנריות העולמי, עם נוכחות ביותר מ-60 מדינות ועם סל תרופות של למעלה מ- 1,000 מולקולות הנמכר ביותר מ-120 שווקים. התרופות הייחודיות והממותגות של החברה מתמקדות בתחומי מערכת העצבים המרכזית, האונקולוגיה, הכאב, הנשימה ובריאות האישה, כמו גם בתחום התרופות הביולוגיות. טבע מעסיקה כיום כ- 46,000 איש. מכירות החברה הסתכמו בשנת 2013 ב- 20.3 מיליארד דולר.